Referenties

Wij willen elke klant perfect bedienen en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom evalueren we elk project. Hieronder treft u korte verhalen van klanten die we graag gebruiken als referentie:

Buitink Technology
"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Wij brengen samen met Realimpact onze innovatieve diensten op nationaal en internationaal niveau beter onder de aandacht. Onze adviseur is toegankelijk en weet periodiek op heldere manier verslag te doen van de werkzaamheden. Vanaf het begin was het duidelijk wat er ging gebeuren en hoeveel dit zou gaan kosten. Resumé: De online marketing inzet van Realimpact levert Buitink Technology meer op dan dat het uiteindelijk kost. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."

Rienk de Vries, Directeur Buitink Technology

Nyenrode
"Nyenrode Business Universiteit werkt graag samen met de adviseurs van Realimpact. Onze begeleiding was perfect. De projectleider vanuit Realimpact had een focus op lange termijn relaties en resultaten. Daarbij vergeet hij niet op de korte termijn de juiste resultaten voor zijn klanten te boeken. Tel daarbij de creativiteit en je hebt een uitstekende advies op strategisch niveau. De professionals van Realimpact waren voor Nyenrode Business Universiteit een factor die het verschil maakte."
 
Marc Dreuning, Marketing Manager, Nyenrode Business Universiteit

BookBoon
"Zeer tevreden zijn wij over de zoekmachine optimalisatie adviezen vanuit Realimpact. Naast een uitgebreide concurrentie- en positie analyse, bevatte vooral de optimalisatiescan een aantal zeer nuttige aanbevelingen. In de scan werd op een heldere manier beschreven wat er onderzocht was en waarom dit voor zoekmachines van belang is. Bovendien werden door Realimpact gevonden aandachtspunten vergezeld door concrete adviezen die wij gelijk in de praktijk hebben gebracht."

 
Johan van den Bos, Country Manager Nederland BookBoon

Basisschool Confetti
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep online in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft. Als Daltonschool met groeiambities is dit een mooie en passende manier om ons gedachtegoed beheerst verder uit te bouwen. Onze adviseur bij Realimpact is betrokken en denkt ook buiten lopende campagnes positief met ons mee. Dit levert ons verrassende nieuwe inzichten op die waardevol zijn."

Rien van Ommeren, Directeur Basisschool Confetti

Meer weten?

Meer weten over wat Realimpact voor u kan betekenen? Bel 026-2100.202 of laat uw gegevens achter als u terug gebeld wilt worden.

Referenties

marja
"Het verbetertraject van onze corporate website Movisie.nl was een hele uitdaging. Mede dankzij de inbreng van Realimpact zijn er grote stappen gemaakt en kunnen we er weer een hele tijd tegenaan."
- Marja van Middelaar, MOVISIE

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV