•  

Linkbuilding Uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden? U bent bij Realimpact aan het juiste adres. Door middel van linkbuilding zorgt Realimpact ervoor dat u een veelvoud aan nieuwe online verwijzingen krijgt naar uw website. Uiteraard met de juiste zoekwoorden zodat uw positie op deze zoekwoorden in Google.nl zal stijgen.

Bij Realimpact staat kwaliteit boven kwantiteit. Wij garanderen u ouderwets handwerk bij het uitbesteden van uw linkbuilding. Dit zorgt voor het beste resultaat. Het realiseren van sterke links naar uw website is een intensief proces dat wij onderbrengen bij werkstudenten. Aan de hand van uw focus en mate van concurrentie bepalen we in overleg het juiste pakket aan linkbuilding.

Bij het uitbesteden van linkbuilding zorgen we op de volgende manieren voor kwalitatieve verwijzingen naar uw website:

- Persberichten verspreiden
- Social bookmarking
- Gastblogs
- Bedrijfsvermeldingen

Wij bieden u combinaties van bovenstaande zodat er een natuurlijke mix ontstaat die ook voor Google geloofwaardig is. Uiteindelijk zijn het namelijk links van hoge kwaliteit die meetellen op lange termijn.

Linkbuilding uitbesteden aan Realimpact zorgt ervoor dat u degelijke verwijzingen krijgt. Links die bijdragen aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website. U kunt er ook voor kiezen om linkbuilding binnen uw eigen organisatie onder te brengen. In dat geval kunnen we u in een workshop uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat. Ook kunnen we u introduceren met de door ons gebruikte linkbuildingsoftware waarmee u zelfstandig aan de slag kunt.

Wat kost het uitbesteden van linkbuilding?

U kunt ons inhuren om u via linkbuilding op een bepaald zoekwoord op nummer 1 in Google te krijgen. U kunt er ook voor kiezen om ons te laten meedenken in uw zoekwoordenstrategie. In dat geval kijken we naar de concurrentie en niches in uw vakgebied. Vaak vinden wij onontgonnen gebied waarbij u met enkele handelingen goed vindbaar zult zijn.

Voor een advies op maat en een precieze kostenindicatie kunt u per mail of telefoon (026-210 02 02) contact met ons opnemen.

Referenties

marja
"Het verbetertraject van onze corporate website Movisie.nl was een hele uitdaging. Mede dankzij de inbreng van Realimpact zijn er grote stappen gemaakt en kunnen we er weer een hele tijd tegenaan."
- Marja van Middelaar, MOVISIE

Onze specialisten

Gerbrand van Barneveld
Adviseur Internet Strategie
gerbrand van Barneveld 300x201
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV