•  

Stappenplan Online Marketing Strategie

1 January 2017

Zelf aan de slag met uw Online Marketing Strategie? Download het stappenplan en kom aan de hand van 14 stappen tot een eigen Online Marketing Strategie.

In het stappenplan leest u hoe u slimmer gebruik kunt maken van internet. Wij willen u met dit advies helpen uw bezoekersaantallen, vindbaarheid en betrokkenheid verhogen. Voor u aan de slag gaat leggen wij u graag uit wat er in het stappenplan Online marketing Strategie aan bod komt en wat u hieraan heeft.

U kunt natuurlijk op goed geluk allerlei inspanningen leveren op internet. De kans bestaat dan dat u weinig successen behaalt en bovendien tijd en geld verspilt. Een Online Marketing Strategie is een vooraf uitgedacht plan voor uw inspanningen op internet. Hiermee zorgt u dat u dié dingen doet die uw organisatie verder helpen. U vergroot uw impact en verspilt geen kostbare tijd en geld.

Het plan bestaat uit 14 stappen met een korte uitleg. Het invullen van de 14 stappen levert een complete onlinemarketingstrategie op. Door het uitvoeren van deze strategie vergroot u uw bereik, bekendheid en omzet.

Stappenplan Online Marketing Strategie

Download het stappenplan en ga vandaag nog aan de slag met uw ultieme internetstrategie.


Referenties

marja
"Het verbetertraject van onze corporate website Movisie.nl was een hele uitdaging. Mede dankzij de inbreng van Realimpact zijn er grote stappen gemaakt en kunnen we er weer een hele tijd tegenaan."
- Marja van Middelaar, MOVISIE

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV