Wie we zijn

Realimpact bestaat uit een vast team van experts. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van online marketing. Elk van hen heeft een eigen verdieping binnen het brede vakgebied van online marketing. Enthousiast en gedreven zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan het succes van uw business.

Realimpact richt zich met name op conversieoptimalisatie en leadgeneratie. Dit doen we middels alle mogelijke kanalen binnen de online omgeving. Ook bieden we workshops en coaching. Zo helpen wij organisaties duurzaam te groeien.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op via ons algemene nummer 026-210 02 02.

Bekijk alle medewerkers op de Realimpact bedrijfspagina op Linkedin.

Coöperatief

Realimpact werkt daarnaast coöperatief samen met een aantal vakspecialisten. We selecteren voor elke individuele klantvraag een team van experts. Zo garanderen we u naast een goed advies ook de uitwerking door de best beschikbare mensen.

Referenties

rienk
"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."
- Zeilmakerij Buitink, Duiven

Onze specialisten

Juul Dijkhuis
Financieel blogger
juul dijkhuis
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV