Over ons

Realimpact is een online marketingbureau met eigen ideeën. Voor het succes van onze klanten combineren wij onze kennis en jarenlange ervaring. We stellen ons op als strategisch partner en gaan vervolgens graag hands-on aan de slag met de geformuleerde online uitdaging.

Onafhankelijke partner

Wij bieden naast advies ook (technische) ondersteuning bij de uitvoering van de bedachte oplossingen. Daarbij nemen wij een onafhankelijke positie in, adviseren wij deskundig en werken we nauw samen met alle betrokken partijen. Wij hebben geen systeemvoorkeuren of afspraken met derden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Realimpact op het vlak van online marketing voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter of bel 026-210 02 02 zodat onze adviseur u kan bijpraten over de mogelijkheden.

Contact

Wij vertellen u graag welke online kansen we voor u zien. U kunt ons bereiken op 026-2100.202 of laat hier uw gegevens achter.

Referenties

marte
"De samenwerking is PARSHIP zeer goed bevallen. Het project is professioneel opgepakt en we zijn voorzien van deskundig advies over de gehele linie."
- Marte Arink, Parship

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV