•  

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken. Dat u kunt adverteren in zoekmachines, weet u ongetwijfeld al. Maar u kunt ook zichtbaar worden via displaynetwerken. Dat zorgt voor synergie in twee stappen: enerzijds bereikt u op relevante websites uw doelgroep om behoefte op te wekken, anderzijds bent u in zoekmachines goed vindbaar om de behoeften te vervullen en conversie te genereren.

Zoekmachine adverteren

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Pas als men één van deze trefwoorden als zoekopdracht bij een zoekmachine intypt, is uw advertentie zichtbaar. Bovendien betaalt u alleen als men daadwerkelijk op uw advertentie klikt en dus uw website bezoekt. De minimale kosten bedragen € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kunt u een dagbudget instellen. U betaalt dus nooit meer dan u van te voren heeft aangegeven. Realimpact maakt vervolgens alle resultaten meetbaar. Hoeveel concrete bezoekers uw campagne heeft opgeleverd bijvoorbeeld, en wat de kosten per lead of contactaanvraag zijn. Aan de hand daarvan optimaliseren wij uw online advertentiecampagne.

Maximaal rendement

Realimpact gaat vindingrijk en gestructureerd met uw online advertentiebudget om. Dat levert meer rendement op en extra leads. Daar kunt u op vertrouwen. Wij implementeren de campagne en blijven deze continu optimaliseren. Juist door de continue optimalisatie behaalt u extra rendement.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Realimpact op het vlak van online campagnes voor u kan betekenen? Laat uw gegevens hier achter zodat we vrijblijvend contact met u op kunnen nemen. Of raadpleeg hier een selectie van onze referenties.

Referenties

marte
"De samenwerking is PARSHIP zeer goed bevallen. Het project is professioneel opgepakt en we zijn voorzien van deskundig advies over de gehele linie."
- Marte Arink, Parship

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV