Online leadgeneratie

Online leadgeneratie is voor veel bedrijven een hoofddoelstelling. We zetten ons graag in voor uw winnende combinatie van zoekmachinemarketing, affiliate marketing, social media en online adverteren. Met als resultaat: meer leads voor minder kosten. Meer info? Download het leaflet Online Leadgeneratie (pdf).

Selectieve benadering

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden kunt u online leadgeneratie in Nederland of zelfs internationaal inzetten. U selecteert heel specifiek uw primaire doelgroep op bedrijfsniveau. Vervolgens gaat u gericht te werk bij de follow-up. Daarmee worden uw campagnes specifieker. U spaart kosten en ontvangt meer opbrengsten. Laat ons u helpen met effectieve online leadgeneratie voor uw organisatie.

Leaflet Online Leadgeneratie (PDF)

U kunt voor meer informatie het leaflet 'Online Leadgeneratie' (PDF) aanvragen. Hierin kunt u op uw gemak de achtergronden en meerwaarde van online leadgeneratie nalezen.

Referenties

riengoed
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft."
- Basisschool Confetti, Arnhem

Onze specialisten

Sheldon Isenia
Usability Tester
sheldon
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV