•  

Diensten

Realimpact levert hoogwaardige dienstverlening met jarenlange ervaring op het vlak van online marketing. Op deze manier geven wij invulling aan uw online uitdagingen. Wij werken met veel plezier en passie aan vraagstukken op het vlak van het genereren van leads. Van uitdagende vraagstukken worden wij vrolijk.

Ervaren en gedreven

Kwaliteit en rendement staat bij elk project voorop. Onze projectmanagers hebben daarom minimaal vijf jaar relevante ervaring. Hierdoor wordt u bijgestaan door een senior expert die pragmatisch, flexibel en creatief werkt. Wij denken mee over doelstellingen, scope en consequenties. En gaan daarbij voor het maximaal haalbare.

Meer conversie

Realimpact werkt met gerichte online campagnes die we gedurende de looptijd verbeteren. Vooraf verhogen we het liefst de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Naast het ontwikkelen van rubuuste internet strategiëen, werken we ook aan de uiteindelijke realisatie. Zo werk je gezamelijk aan wat er bedacht is en kan Realimpact bijsturen om de initiële belofte waar te maken. Een aanpak zonder wollige verhalen: concrete doelstellingen met zichtbare resultaten.

Laat uw contactgegevens achter voor meer informatie over onze resultaten en manier van werken.

Referenties

rienk
"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."
- Zeilmakerij Buitink, Duiven

Onze specialisten

Femke Postma
Junior Online Marketeer
Femke
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV