•  

No cure no pay online marketing

1 September 2015

Realimpact biedt no cure no pay online marketing. Wij bekijken hoe u zo rendabel en effectief mogelijk uw online marketing doelstellingen kunt realiseren en investeren met u mee op basis van no cure no pay.

U bent actief op internet met uw website (en/of social media) maar u ervaart geen extra business? Of u denkt dat er voor uw onderneming meer is? Dan is onze no cure no pay oplossing iets voor u.

In de meeste gevallen zitten aan deze samenwerkingsvorm geen kosten vast. En nadat alles is opgezet profiteren beide partijen. Zo’n dergelijke samenwerking minimaliseert uw risico. Gebaseerd op uw én onze sterke punten, heldere afspraken en de bereidheid om te delen.

No cure no pay voor b-to-b

Na een 0-meting presenteren we u een aantal mogelijke doelen. Zo kan ons aanbod zijn om via uw huidige website (en andere online kanalen) aan het werk te gaan om concrete contactaanvragen voor u te realiseren. Over de leads die u aantoonbaar door inspanningen van Realimpact ontvangt, betaalt u een vergoeding. In zijn algemeenheid kennen we de volgende scenario's:

Scenario 1: Het beheer van uw online marketing
Binnen dit scenario draagt u (elementen van) uw zoekmachine marketing (SEA) en websiteoptimalisatie (SEO) en statistieken analyse over aan Realimpact. In overleg kiezen we welke activiteiten u zelf blijft doen. Kiest u bijvoorbeeld uitsluitend voor het uitbesteden van Google Adwords campagnes of wilt u ook organisch beter vindbaar worden? Afhankelijk van de bij u aanwezige expertise en tijd komen we tot een mix die voor beiden partijen interessant is.

Scenario 2: Beheer en mediakosten
Binnen scenario 2 neemt Realimpact de verantwoordelijkheid over het beheer van online marketing campagnes. Kiest u er bijvoorbeeld voor om Google Adwords uit handen te geven? Dan neemt Realimpact de Adwords kosten, onderhoud en eventuele set-up kosten voor de Adwords campagnes voor haar rekening.

Scenario 3: Volledige uitbesteding
Realimpact neemt binnen scenario 3 alle online marketing activiteiten van u over. Dit is inclusief inhoudelijke aanpassingen en (zo nodig) technische en visuele verbeteringen aan uw huidige website. Deze variant is interessant voor ondernemers met een focussen op hun core business. U heeft intern te weinig expertise en kiest bewust voor het risicoloos uitbesteden van uw online marketing activiteiten.

No cure no pay voor b-to-c

Ook b-to-c ondernemers zoals webwinkels komen voor no cure no pay online marketing in aanmerking. Daarbij bestaat de basis van de samenwerking op een percentuele vergoeding per sales. Hieronder vindt u een drietal scenario's voor no cure no pay online marketing voor b-to-c. Na een 0-meting op basis van het gratis statistiekenprogramma van Google Analytics en aanvullende tools gaan we van start.

Scenario 1: Volledige uitbesteding
U heeft een website maar u ervaart geen extra business? Binnen scenario 1 neemt Realimpact alle online marketing activiteiten van u over. Dit is inclusief inhoudelijke aanpassingen en (zo nodig) technische en visuele verbeteringen aan uw huidige website. Deze variant is toepasbaar bij b-to-c en b-to-b ondernemers. Vaak wordt deze variant gekozen door ondernemers met een focussen op hun core business en bewust kiezen voor een risicoloos alternatief op het inhuren van (vaak) kostbare online marketing professionals.

Scenario 2: Beheer en mediakosten
Binnen scenario 2 neemt Realimpact de verantwoordelijkheid over het beheer van uw online reclamecampagnes. Kiest u er bijvoorbeeld voor om Google Adwords uit te besteden? Dan neemt Realimpact alle Adwords kosten, onderhoud en eventuele set-up kosten voor de Adwords campagnes voor haar rekening.

Scenario 3: Het beheer van uw online marketing
De eenvoudigste manier van no cure no pay online marketing is uw zoekmachine marketing (SEA) en websiteoptimalisatie (SEO) en statistieken analyse over te dragen aan Realimpact. In overleg kiezen we welke activiteiten u zelf blijft doen. Kiest u bijvoorbeeld uitsluitend voor het uitbesteden van Google Adwords campagnes of wilt u ook organisch beter vindbaar worden?

U treft de voorwaarden van no cure no pay online marketing hier aan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier.


Referenties

Maximumbeauty
"Wij krijgen door de inzet van Realimpact maandelijks nieuwe klanten binnen. Wij zijn zeer tevreden met de inzet en betrokkenheid van onze adviseur. Helder, meedenkend, transparant en zakelijk!"
- Schoonheidssalon Maximum Beauty, Rotterdam

Onze specialisten

Juul Dijkhuis
Financieel blogger
juul dijkhuis
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV