•  

Overheid en ICT 2013

23 April 2013

De Overheid en ICT beurs wordt ook in 2013 georganiseerd. De beurs biedt een platform voor ICT-toepassingen en -diensten voor de overheid. Op de beurs tonen zo’n 150 exposanten producten en oplossingen die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche.

De beurs wordt gehouden van 23 tot en met 25 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens Overheid en ICT 2013 zijn er diverse activiteiten op de beursvloer. Naast een congresprogramma en presentatiesessies, kunt u zich verheugen op diverse tours en pleinen. Het programma voor Overheid & ICT 2013 wordt spoedig bekend gemaakt.

Toekomst ICT en de Overheid

Dit jaar is de 20e editie van de vakbeurs Overheid & ICT. Reden genoeg om eens stil te staan bij de ontwikkelingen van de afgelopen 2 decennia. Wat is er de afgelopen 20 jaar veranderd en hoe ziet u de toekomst van ICT binnen de Overheid?
Regel online eenvoudig uw gratis toegang voor Overheid en ICT. Zo voorkomt u wachtrijen bij de kassa en u loopt met uw toegangsbewijs direct de beursvloer op.

U kunt zich op de website van Overheid en ICT opgeven voor de beurs.


Referenties

riengoed
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft."
- Basisschool Confetti, Arnhem

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV