•  

Event Driven Marketing

6 September 2013

Op vrijdagochtend 6 september, nemen de auteurs van de boeken ‘Event Driven Marketing’ en het internationale 'Follow that Customer', Ed Sander en Egbert Jan van Bel, samen met u inspirerende cases door op het gebied van Event Driven Marketing (EDM).

Het belooft een echte praktische hands-on sessie te worden waarbij u leert van cases van anderen en de mogelijkheid hebt uw eigen ideëen en kansen te bespreken.

Met Event Driven Marketing streeft u ernaar invulling te geven aan een waardevolle relatie met uw klanten door continu de (commerciële) situatie van uw klanten te monitoren en direct in te spelen op relevante veranderingen in de situatie van uw klant. Stel uw klant heeft een vertraging met z’n vlucht, ideaal moment een rechtsbijstandverzekering te verkopen… Stel uw klant is een ZZP-er geworden, ideaal moment een electrisch aangedreven auto met fiscale voordelen te verkopen… Hoe? Dat gaan Ed en Egbert Jan u uitleggen tijdens deze clinic.

U leert werken met het EDM kwadrant, zodat u zelf uw events kunt categoriseren en groeperen. Daarnaast leert u hoe u cross-channel de communicatie en interactie met klanten voert middels campagne-management. De rol van social media is daarbij evident.

Kom op 6 september naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 8.30. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Referenties

Maximumbeauty
"Wij krijgen door de inzet van Realimpact maandelijks nieuwe klanten binnen. Wij zijn zeer tevreden met de inzet en betrokkenheid van onze adviseur. Helder, meedenkend, transparant en zakelijk!"
- Schoonheidssalon Maximum Beauty, Rotterdam

Onze specialisten

Juul Dijkhuis
Financieel blogger
juul dijkhuis
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV