•  

Clinic Online Communicatieplan

2 September 2013

Beeckestijn Business School organiseert op maandagavond 2 september een clinic rondom het schrijven van een online communicatie & social PR-plan. Hans van der Meulen, kerndocent Beeckestijn Business School en voorzitter van de NIMA Online Marketing expertgroep, geeft deze praktische en inspirerende clinic.

Een goed online communicatieplan vloeit voort uit een helder marketing- en/of communicatieplan, maar gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van de online middelenmix is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens deze clinic wordt in een sneltreinvaart een overzicht gegeven van alle online mogelijkheden zoals social media en kijken we vervolgens naar de inzet van social PR. Als deelnemer gaat u aan de slag met het maken van een (beknopt) content marketingplan als basis voor deze zogenaamde PR 2.0.

Wat en hoe hoort u op deze interessante clinic. U krijgt enkele online communicatieplannen te zien en na de clinic heeft u de ingrediënten om zelf verder aan de slag te gaan.

De clinic wordt gehouden bij Beeckestijn Business School, Dodeweg 6A te Leusden. De clinic begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 18.45 uur. Deelname aan deze clinic is geheel gratis en vrijblijvend.

Ga naar de inschrijfpagina.


Referenties

riengoed
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft."
- Basisschool Confetti, Arnhem

Onze specialisten

Kim Raven
Online Tekstschrijver
Kim Raven
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV